Leuk u te ontmoeten

Om elkaar eerst eens 'in de ogen te kijken' beginnen we met een kennismakingsgesprek. Dan ontmoet je een 3-koppig team dat je vragen stelt en jouw vragen zo goed mogelijk beantwoordt. Je wordt ingelicht over belangrijke zaken en krijgt een rondleiding op Koningsdael.

Wat biedt Koningsdael. En wat breng jij mee?

We vinden het belangrijk dat je ons ook vertelt wat je zelf aan talenten, kennis, kunde, liefhebberijen en ga zo maar door in huis hebt, die je zou willen inzetten als je eenmaal bij ons woont.

Als je verder wilt met ons na het kennismakingsgesprek, stuur je een e-mail dat je nog steeds geïnteresseerd bent om op de wachtlijst te komen.

Daarop volgt een kennismakingsperiode, waarin je meerdere malen wordt uitgenodigd voor ontmoetingen, vergaderingen en activiteiten om sfeer te proeven en meer bewoners persoonlijk te ontmoeten.

Als alle leden aan het eind van de kennismakingsperiode akkoord gaan met jouw toetreding tot Koningsdael, hoor je dat zo snel mogelijk en word je lid van de Vereniging GOS Koniningsdael. Daarmee sta je op de kandidatenlijst en kom je in aanmerking voor een appartement.